DisiLight UV lučka za dezinfekcijo

DisiLight UV lučka za dezinfekcijo

DisiLight Home UV lučka za dezinfekcijo

Učinek ultravijoličnih žarkov in njihova sposobnost zniževanja tveganj z dezinfekcijo naših prostorov in predmetov, ki sta v neposrednem stiku s svetlobo, poznamo že desetletja. V preteklosti so UV-luči večinoma uporabljali za razkuževanje v zdravstvu (operacijske dvorane, negovalne sobe, dezinfekcijo kirurških instrumentov itd.).

Zdaj je UV-oprema, ki lahko uničuje viruse, bakterije in plesni, na voljo vsem. Njena največja prednost je preventiva, kjer s cikličnim razkuževanjem (uporaba 2–3× tedensko) bistveno zmanjšamo možnost in izpostavljenost okužbam, kot tudi množična uporabnost.

DisiLight Home

Uporablja kratkovalovne žarke UV C (z valovno dolžino 253,7 nm), imenovane tudi „antibakterijski UV".
Energija ultravijoličnega sevanja se uporablja za preprečevanje širjenja in uničevanja virusov, bakterij, plesni, gliv, DNK ...
Opremljen je z vgrajeno funkcijo zaznavanja gibanja, ki omogoča varno uporabo naprave, saj med delovanjem preprečuje delo v neposredni bližini ljudi in drugih živih bitij. Nima škodljivih učinkov.
Uporablja se kot metoda razkuževanja notranjih prostorov, pa tudi predmetov v sobi, ki jih doseže UV svetloba (npr. lahko razkuži tudi živila, kupljena v trgovini).
Za domačo in poslovno uporabo.

Uporabnost UV luči je praktično neomejena. Tukaj je le nekaj primerov uporabnosti:

  • Stanovanjski prostori
  • Poslovni prostori (kot tudi trgovine, trgovski centri, dezinfekcija oblkačil in obutve v trgovinah, itd.)
  • Delavnice
  • Vozila (osebni avtomobili, taksiji, izposojena vozila, kombiji, avtobusi)
  • Plovila (privat ali renta-a-boat)
  • Hotelske in apartmajske sobe
  • Masažni, lepotilni, frizerski studiji,...

Cena: 99,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.